Huis te huur

3 slaapkamers

Immoweb code : 10844214
Immoweb code : 10844214

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Nieuwbouwwoning (2019), 3 slp, garage en tuin met open zicht

Energiezuinige en hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwwoning te Ichtegem, met 3/4 slaapkamers, garage, terras en tuin.
Deze halfopen bebouwing is uitzonderlijk ruim en lichtrijk en biedt u een luxueus wooncomfort, daarnaast is ze zeer praktisch ingedeeld.
Indeling: GELIJKVLOERS - inkomhal met gastentoilet, zeer ruime en lichtrijke leefruimte met zithoek, eethoek en ingerichte open keuken (60 m²!!!), hier geniet u van een prachtig landelijk zicht, aansluitende berging/wasplaats (ingericht met kastenwand en nis voor wasmachine en droogkast), groot zonneterras en tuin, BOVENVERDIEPING - nachthal met apart toilet, badkamer met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche en 3 ruime slaapkamers (grootste slaapkamer is 20 m²), ZOLDERverdieping bereikbaarmet een vaste trap, perfect als hobbyruimte of extra kamer.
De woning heeft een aangelegde oprit, een terras aan de achterzijde (4 meter) alsook voor- en achtertuin in kunstgras, er is extra parkeerruimte voor gasten, op uw terras geniet u in alle privacy van het landelijk zicht.
Deze woning is erg energiezuinig dus zeer laag in energiekosten, u bespaart maandelijks een groot bedrag, de woning is namelijk uitgerust met zonnepanelen en verwarming via een warmtepomp, er is ventilatiesysteem D en ook regenwater.
Verder hebben de dakramen zonnewering en zijn alle verlichtingspunten voorzien van armaturen en/of spots, de benedenverdieping is afgewerkt met tegelvloer en de bovenverdieping heeft laminaat vloerbekleding, de deuren zij

Neem contact op