Huis te huur

2950€ + 295€ per maand

5 slaapkamers 380 vierkante meters

Immoweb code : 11341943
Immoweb code : 11341943

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
380 vierkante meters bewoonbare ruimte
2050 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa met idyllisch uitzicht in Kapelle-op-den-Bos

Charmante villa met idyllisch uitzicht in Kapelle-op-den-Bos

Binnenkomen in deze landelijke villa doe je in de ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet. Je oogt valt onmiddellijk op het authentieke karakter dat deze woning te bieden heeft. De leefruimte baadt in het natuurlijk licht door de vele ramen die hier aanwezig zijn. De authentieke natuurstenen vloeren, houtkachel & houten balken geven ook onmiddellijk een warm gevoel. Verder kan je de volledig uitgeruste keuken terugvinden, voorzien van alle comfort. Naast de keuken is er nog een ruimte die je kan gebruiken als ontbijthoek, waar opnieuw een houtkachel aanwezig is. Via hier heb je ook toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er vijf ruime slaapkamers aanwezig. Verder zijn er twee badkamers, één met bad en één met douche. Elk hebben ze wel een dubbele wastafel. Ook is er nog een ruim toilet aanwezig met extra bergruimte.

Aan opbergruimte heb je in deze woning geen gebrek. Door de twee ruime kelders & de geïsoleerde zolder heb je altijd voldoende plaats om je spullen te stockeren.

Je auto kan je parkeren in de dubbele inpandige garage of onder de dubbele carport.

De tuin is volledig aangelegd en biedt een vrij zicht op bos en weiland. De maandelijkse kost voor het tuinonderhoud bedraagt €295,00/maand.

Enkele extra troeven van de woning zijn de aanwezigheid van het alarmsysteem, de automatische poort vooraan en de aanwezigheid van een parlofoon.

De wo

Neem contact op