Huis te huur

2300€ per maand

4 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 11184261
Immoweb code : 11184261

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
492 vierkante meters grond

Omschrijving

“BijnaEnergieNeutrale” nieuwbouwwoning (bouwjaar 2024)

“BijnaEnergieNeutrale” nieuwbouw. Instapklaar vanaf april. Energiebesparende en duurzame technieken (warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie in alle ruimtes en isolatie in overeenstemming met de strenge normen) zorgen voor een stevige besparing op uw energiefactuur. Een regenwaterput van 10.000 liter en automatische pomp besparen op de waterfactuur.
257 m² bewoonbare oppervlakte bestaande uit een gelijkvloers en 2 verdiepingen. Gelijkvloers: inkomhal met toilet, ruime open leefruimte met zithoek, eethoek en volledig ingerichte keuken met kookeiland, kamer of bureelruimte, berging, technische ruimte en traphal. Verdieping 1: 3 ruime kamers, ingerichte badkamer, bad en inloopdouche, apart toilet en nachthal. Verdieping 2: bijzonder ruime kamer of praktijkruimte, badkamer met lavabo en inloopdouche en een technische ruimte.
Het perceel heeft een zuidwest georiënteerde tuin inclusief terras, oprit en een carport met afsluitbare berging voor fietsen. Aparte stroomkring voor het laden van de elektrische wagen.
Rustig gelegen in het centrum van Kontich-Kazerne op een paar min. wandelafstand van een supermarkt, bank, apotheek, bakker, pompstation en basisschool. Het treinstation Kontich-Lint is op 1,1 km afstand en biedt een vlotte verbinding naar Antwerpen en Brussel. Met de wagen op 10 min. rijafstand van de E19 (Antwerpen <> Brussel).
Verlichtingsarmaturen en omgevingswerken worden in maart afgerond.

Neem contact op