Huis te huur

900€ per maand

3 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11406766
Immoweb code : 11406766

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
154 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige recent gebouwde woning met garage nabij he...

In de Groenteweg, nabij het centrum van Kortemark, bieden wij u deze recente en energiezuinige woning met bijhorende, afzonderlijke garage aan. De woning, gelegen op een oost-georiënteerd perceel, werd in 2018 opgericht en verkeerd in een goed onderhouden staat. Men voldoet aan alle hedendaagse kwaliteits- en isolatienormen wat meteen resulteert in een zeer gunstige energiescore van 61 kWh/(m2jaar): energielabel A. 

De moderne woonst wordt verwarmd op centrale verwarming (aardgas) met radiatoren. Daarnaast zijn er 5 zonnepanelen voorzien en is er een regenwaterput aanwezig.

De rustige buurt en centrale ligging op wandelafstand van het centrum, station, school en met vlotte verbinding naar de Staatsbaan, maken het hier bijzonder aangenaam wonen. Ook grootwarenhuizen en verscheidene winkels en handelszaken zijn gelegen in de dichte nabijheid.

Indeling van de woning:
U betreedt de woning via de afzonderlijke inkomhal met aansluitend apart toilet. Via de inkomhal komen we terecht in de lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde en smaakvolle keuken met zicht op de tuin. Het gelijkvloers beschikt verder ook over een berging/wasplaats en gezellige, omheinde tuin met terras. 
Op de eerste verdieping treffen we 3 volwaardige slaapkamers aan, alsook een berging en een volledig uitgeruste badkamer met bad, douche, lavabo en toilet. 

Woning beschikbaar vermoedelijk vanaf 1/9

Bij deze woning hoort ook een afzonderlijke garage (nr. B13) - inbegre...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op