Huis te huur

1700€ per maand

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11374002
Immoweb code : 11374002

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
658 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024

Omschrijving

Lichtrijke gerenoveerde woning met mooi terras en tuin

Deze lichtrijke gezinswoning in Meerbeek werd volledig gerenoveerd met veel aandacht voor onderhoudsvriendelijkheid en energiezuinigheid.

De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal met ingebouwde vestiairekast, wc, garage en lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste open keuken en gashaard met inbouwde kasten. De aansluitende ruime zuidwest gerichte tuin en terras zijn een grote troef. Op de eerste verdieping is er een nachthal met veel ingebouwde kasten, 3 slaapkamers, een open bureauhoek en een badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en wc. Er is tevens veel opslagmogelijkheid in de grote zolder en kelder.

De woning is goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen (5780 Wp) en dubbele beglazing, wat resulteert in een gunstige EPC score B. Er is een mogelijkheid tot plaatsing van robotmaaier (bedrading is aanwezig).

Zeer gunstig en mooi gelegen tussen Brussel en Leuven (met vlotte aansluiting naar E314 en E40), op wandelafstand van een Proxy Delhaize, openbaar vervoer en een kleuter- en lagere school. Het huis ligt in een rustige straat grenzend aan de velden met toegang tot verschillende wandelpaden.

Neem contact op