Huis te huur

1600€ per maand

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11276017
Immoweb code : 11276017

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
389 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde driegevel woning met veel lichtinval, in het hartje van Leefdaal, met achterliggende tuin en voldoende parkeermogelijkheden. Gelegen nabij verschillende faciliteiten in het centrum van Leefdaal.

Gelijkvloers:

Inkomhal met apart toilet, ruime woonkamer (41m²) met eetplaats, volledig nieuwe uitgeruste keuken (19m²) voorzien van nieuwe toestellen: inductiekookplaat, grote koelkast, combi-oven met microgolf en vaatwasmachine, apart bureau/gastenkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast in ingebouwde kasten (12m²).

1ste Verdieping:

Nachthal, 4 aangename slaapkamers (21m² - 12m² - 9m² - 9m²), ingerichte badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet (7m²), ingerichte douchekamer met douche (2m²).

Aangename tuin met terras, ideale oriëntatie zuidwest. Dubbele garage en verschillende bergingskelders aanwezig. Verwarming op stookolie, waterverzachter, nieuwe dubbele PVC ramen met rolluiken. In elke ruimte zijn nieuwe moderne lichtarmaturen geplaatst.

Leuke woning, in vernieuwde staat, met veel natuurlijk daglicht en voldoende bergings- en parkeermogelijkheden. Leefdaal is een heel landelijke omgeving, dit pand ligt midden in de dorpskern, maar toch op minimale wandelafstand van het groen en de natuur.

Beschikbaar vanaf 1 april, bezoeken op afspraak.

Bezoek de Ifac Service website voor meer info en foto's: £PandLink£

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op