Huis te huur

1850€ per maand

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11329352
Immoweb code : 11329352

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024

Omschrijving

Huis te huur in een groene omgeving op 5 minuten van Brussel

Een rijhuis in uitstekende staat, met 3 slaapkamers, een tuin en een moestuin. Ideale leefomgeving om te genieten van de rust in de buurt van Brussel en alle voorzieningen.

Het huis kan gemeubileerd of leeg worden verhuurd. Dit kan worden besproken op basis van uw situatie en behoeften.

Bezoekformulier
https://forms.gle/rJWasHH8hYviXRZdA

WONING
De woning bestaat uit een gelijkvloers en 2 verdiepingen (met een afgewerkte zolder):

- Gelijkvloers: Woonkamer, bibliotheek, eetkamer, ingerichte keuken met centraal eiland, berging en toilet. Een pergola met schuiframen, grenzend aan de keuken, maakt het mogelijk om het hele jaar door van het terras te genieten.

- 1e verdieping: Badkamer (douche, toilet en bad met sanitair van Hansgrohe) en ouderlijke slaapkamer van 25m² (met kleedkamer).

- 2e verdieping: 1 grote slaapkamer van 20m², kleine slaapkamer van 10m² en een overloop die kan worden gebruikt als kantoor.
Een aangename tuin met een grote cabine en een moestuin laten u genieten van het mooie weer.

LOCATIE
Het huis is omgeven door groen, met velden aan de voor- en achterkant. Wandelpaden liggen overal in de buurt. Er is ook een speeltuin in de buurt, evenals een vijver. Een sportschool, zwembad en paddle-tennisbaan liggen op 5 minuten afstand. Alle winkels liggen op 5 minuten afstand (Colruyt, Lidl, Carrefour, Action, Delhaize, Albert Hein), evenals het winkelcentrum Pajota. Een buslijn op 3 minuten afstand brengt u naar metrostation CERIA.

Neem contact op