Huis te huur

1700€ per maand

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 11294847
Immoweb code : 11294847

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
198 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante gezinswoning met tuin: omgeving Spaanse Kroon

Zeer goed gelegen gezinswoning met tuin in een aangename, rustige, gegeerde en kindvriendelijke buurt.
De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal, toilet, leefruimte met zithoek, eetplaats en eethoek, volledig vernieuwde keuken en aansluitende bijkeuken. Achteraan ruim terras en tuin. Vooraan kleine voortuin met eventueel plaats voor fietsen.
Op de eerste verdieping is er een nachthal met 2 ruime slaapkamers, een badkamer met toilet, douche en lavabo en een net vernieuwde wasruimte met spoelbak voorzien voor wasmachine en droogkast.
Op de zolderverdieping is er een grote slaapkamer onder het dak en twee bergruimtes.
Het huis heeft een functionele droge kelder. De woning werd grondig gerenoveerd en geïsoleerd. De keuken, de bijkeuken en de wasplaats zijn net vernieuwd met functionele inbouwkasten op maat. Deze ruimtes hebben hoogwaardige afwerking met keramische werkbladen en nieuwe inbouwtoestellen (vitrokeramische kookplaat, oven, grote koelkast, diepvries, vaatwasmachine, ...).
De woning is uitstekend gelegen in een rustige buurt in de nabijheid van de parkabdij. Het centrum en het station van Leuven liggen op ongeveer 2 km afstand. Diverse scholen en winkels in de directe omgeving. Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (meerdere buslijnen aan de haltes in de straat). Om de hoek is er een dubbele laadpaal voor elektrische wagens.
Alleen beschikbaar als hoofdverblijfplaats voor maximum 4 personen.
Afspraken mogelijk vanaf 15 april. De woning is snel beschikbaar.

Neem contact op