Huis te huur

12000€ per maand

850 vierkante meters

Immoweb code : 11052300
Immoweb code : 11052300

Overzicht

850 vierkante meters bewoonbare ruimte
250000 vierkante meters grond

Omschrijving

Kasteeldomein Ten Bossche

Het kasteel met zijn bijhorende conciergerie zijn volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst met een luxueuze afwerkingsgraad. De private maar vlot bereikbare ligging maken van dit kasteel een unieke eigendom. Het profiel huurder dat wij zoeken is zeer breed, dit kan zijn voor private offices, uitbating van B&B, uitbating van horeca, event locatie, of als kantoorgebouw. Het kasteel beschikt over meerdere bedrijfsruimtes, een industriële keuken, slaapkamers en bijhorende polyvalente ruimtes. Verder zijn er voldoende parkeervoorzieningen voor gasten.

De gebouwen hebben de volgende indeling:

Hoofdgebouw, gelijkvloers:

Polyvalente onthaal ruimte met herentoilet en damestoilet. Verder vinden we een eerste polyvalente zaal waar men kan vergaderen met + - 50-tal personen. Vanuit de onthaal ruimte hebben we ook toegang tot de keuken en de kelder. Het hoofdgebouw beschikt over een brede lift die tot de 3de verdieping gaat.

Hoofdgebouw 1ste verdieping:

Polyvalente ruimte met vergadermogelijkheden tot +- 50-tal personen. Aan de overzijde bevindt zich een aparte kleinere zaal, waar extra aansluitingen zijn voor een 2de keuken. Hier bevindt zich ook een lift die rechtstreeks vanuit de ruime keuken op het gelijkvloers komt.

Hoofdgebouw 2de verdieping:

Hier bevinden zich 4 ruime suites met elk hun eigen en-suite badkamer. De slaapkamers hebben een hoogwaardige afwerkingsgraad.

Hoofdgebouw 3de verdieping:

Zolderruimte, ideaal als extra bergruimte.

Kelder: Het hoofd

Neem contact op