Huis te huur

1400€ per maand

4 slaapkamers

Immoweb code : 11315695
Immoweb code : 11315695

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024

Omschrijving

Recente gezinswoning met vier slaapkamers

indeling van de woning: 

inkomhal met apart toilet - via de glazen deur krijgt u toegang tot de lichtrijke leefruimte - via een tweede glazen deur komt u in de volledig geïnstalleerde keuken met dubbele spoelbak, Novy dampkap en Miele toestellen (oven, kookplaten, frigo, vaatwasser) - via een koele berging kom je in de ruime garage met de nodige voorzieningen voor was- en droogmachine en uitgietbak (koud en warm water). Er is een mooi aangelegde zuidgerichte tuin met zeer ruim terras.
Er is een inbraak- en brandalarm systeem, ventilatie type D, waterverzachter, zonneluifel en zonnescreens voor schuifraam in living en keukenraam. De toiletten, wasmachine en buitenkraan zijn  aangesloten op regenwater.

eerste verdieping:
nachthal - drie slaapkamers waarvan 1 met natte cel (lavabo en douche met schuifdeur) -badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel in op maat gemaakt meubel met ruime lades en spiegelkasten en toilet- slaapkamers en nachthal hebben eiken parket, inbouwspots en nachtverlichting. slaapkamers beschikken over elektrische rolluiken.

tweede verdieping via vaste trap: zeer ruime kamer en twee zolderruimtes

jaarlijks onderhoud ventilatie, alarminstallatie en tweejaarlijks onderhoud CV ketel inbegrepen in de huurprijs

Neem contact op