Huis te huur

1300€ per maand

3 slaapkamers 237 vierkante meters

Immoweb code : 11408627
Immoweb code : 11408627

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
237 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Prachtig en rustig gelegen woning met ruime tuin

Prachtig en rustig gelegen woning met ruime tuin

Ligging: Rustig gelegen toch vlakbij het centrum gelegen op de verbindingsweg tussen Herentals en Noorderwijk. Tevens zijn alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving en zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de E313 zeer vlot te bereiken.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte met verdiep, keuken, douchekamer, 3 slaapkamers, badkamer, garage, carport en tuin.

Beschrijving: We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. Hierna komen we uit in de lichtrijke leefruimte, deze is ook verzien van een verdiep. Ideaal als werkruimte, bureauruimte. Aansluitend heeft men de keuken voorzien van toestellen, hier is een ruime schuifraam langs waar mende tuin met terras kan betreden. Verder aan de keuken bevindt zich de berging, hier is aansluiting voorzien voor wasmachine- droogkast. Alsook voorzien van douchekamer. Verder heeft men de ruimte garage.
Op de eerste verdieping vinden we drie lichtrijke slaapkamers. Verder een badkamer met natuurlijk licht, voorzien van een douche, bad en wastafel.
De woning beschikt over een mooie ruime tuin, tot slot is er nog een carport achteraan de woning.

Kortom, een charmante en rustig gelegen woning!

Bijzonderheden:
- Zonnepanelen
- Instapklaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op