Huis te huur

750€ per maand

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11362283
Immoweb code : 11362283

Overzicht

2 slaapkamers
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024

Omschrijving

2-slaapkamerappartement in het centrum!

Dit ruime 2-slaapkamer appartement, gelegen op de derde verdieping in het bruisende centrum van de stad, biedt de perfecte mix van comfort en gemak. Met winkels, cafés, restaurants en culturele attracties binnen handbereik, en het strand op slechts enkele minuten afstand, vormt dit appartement de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat Oostende te bieden heeft.
Bij binnenkomst in het appartement wordt u direct getrokken naar de ruime woonkamer, die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een eetgedeelte. Het appartement biedt een uitnodigende en ruime keuken die perfect is uitgerust voor praktisch gebruik. Met voldoende werkruimte, moderne apparatuur en genoeg opbergruimte.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers: één ruime slaapkamer die gemakkelijk een groot bed en aanvullende meubels kan huisvesten, en een iets kleinere slaapkamer die perfect zou kunnen dienen als kinderkamer of studeerkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en lavabo.
Een ruim appartement met een bewoonbare oppervlakte van 89m².
Het appartement heeft een klein, gezellig terrasje met ruimte om te zitten.
Dit appartement is gelegen op de derde verdieping van een gebouw zonder lift, minder kosten dus!
Mis deze kans niet om te wonen in het kloppende hart van Oostende, met alle gemakken en charmes van de stad binnen handbereik. Neem contact op om een bezichtiging te plannen en zelf de sfeer en comfor

Neem contact op