Huis te huur

800€ per maand

2 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 11323163
Immoweb code : 11323163

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
230 vierkante meters grond

Omschrijving

SMAAKVOLLE HOB MET 2 SLPKS EN GARAGE

SMAAKVOLLE HOB MET 2 SLPKS EN GARAGE
In Linter vinden we deze ruime halfopen bebouwing terug op de Sint-Truidensesteenweg 229A. We bevinden ons hier zeer centraal, op enkele minuten rijden van het centrum van Tienen en Sint-Truiden. Bovendien is er een vlotte verbinding met de E40.Ideale locatie voor iemand die in de onmiddellijke nabijheid van winkels, eetgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer wil wonen.
De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 117m².
We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet. Op het gelijkvloers kan men verder nog de 2 slaapkamers terugvinden met een oppervlakte van 22m² en 12m² alsook de badkamer welke voorzien is van lavabo met handig badkamermeubel, ligbad, douche en toilet.
Via de trap in de inkomhal bereikt men de leefruimte. Hier heeft men onmiddellijk het loft-gevoel doordat leefruimte en keuken 1 mooi groot geheel vormen. De keuken is bovendien voorzien van alle nodige comfort en is afgewerkt met inbouwspots in het plafond! Bijkomend bereikt men via een trap in de leefruimte nog een praktisch 'eiland' welk ingericht kan worden als bureau of berging. Grote troef is de aparte garage aan de zijkant van de woning.
Er is geen tuin of terras aanwezig.
Bent u geïnteresseerd in deze topper? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak op het nummer 011/98.88.98.

Neem contact op