Huis te huur

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11331163
Immoweb code : 11331163

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
175 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Génération Immo heeft het genoegen dit prachtige huis in Chastre voor te stellen. Gelegen in een aangename en vriendelijke buurt, biedt deze woning een comfortabele en praktische leefomgeving. Met een bewoonbare oppervlakte van 175 m2 biedt dit huis je alle ruimte om je eigen cocon te creëren.
Je vindt hier 4 ruime slaapkamers, perfect om je hele gezin te huisvesten en iedereen zijn eigen persoonlijke ruimte te geven. Twee goed uitgeruste doucheruimtes zorgen ervoor dat je 's ochtends niet in de rij hoeft te staan voor optimaal comfort voor alle gezinsleden.
Buiten nodigt een goed onderhouden tuin je uit om optimaal te genieten van het mooie weer, of het nu voor familiebarbecues is of gewoon om te ontspannen in de frisse lucht.
Voor je auto's biedt een grote, ruime garage veilige beschutting, met extra ruimte voor opslag. 2 parkeerplaatsen dragen bij aan het gemak van deze woning.
Mis deze unieke kans niet om een uitzonderlijke plek om te wonen in Perwez te huren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf wat dit huis allemaal te bieden heeft!
PEB "B" (n° - Espec 180kWh/m2/jaar - Etot 23 622 kWh/jaar)

Neem contact op