Huis te huur

1840€ per maand

3 slaapkamers

Immoweb code : 11360926
Immoweb code : 11360926

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Unieke karaktervolle HOB te huur in Millegem (Ranst)

Unieke karaktervolle nieuw HOB (Rechts) met 4 SL en 2 badkamers op landelijke ligging te Rand van Antwerpen (Ranst/Wommelgem/Vremde)

Verrassend ruime half open bebouwing in landelijke topligging aan rand van Antwerpen , in het gehuchtje Millegem. We betreden de woning via de inkomhal voorzien van gastentoilet. Vooraan een kamer voor bureau (dewelke perfect kunnen dienst doen als home office en/of gameruimte/speelruimte voor de kinderen) of als extra slaapkamer. Aangename en comfortabele living met open keuken Vanuit de keuken heeft men toegang tot het terras en de prachtige tuin, waar het heerlijk vertoeven is.?De keuken is compleet uitgerust met onder andere kookvuur op inductie, vaatwas, oven/microgolfoven. Aansluitend aan de keuken praktische berging/wasplaats met een doucheruimte.

Op de 1e verdieping 2 volwaardige slaapkamers (14 en 14 m²) + badkamer voorzien van ligbad, dubbele lavabo en douche. Op de 1e verdieping tevens afzonderlijk toilet. Onder dak op de 2e verdieping extra slaapkamer van +/- 17 m². De woning beschikt over een zeer aangename en comfortabele tuin.

- vrij 01/08/2024. Energiezuinig gebouwd –airco- zonnepanelen – warmtepomp- verlichting blijven aanwezig. - Geen vaste kosten
Deze woning is zeker een bezoek waard en beschikbaar van 01/08/2024 Waarborg is 3 maanden.

Neem contact op