Huis te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11159341
Immoweb code : 11159341

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

LEUKE WONING IN EEN GEZELLIGE BUURT

LEUKE WONING IN EEN GEZELLIGE BUURT

Deze leuke woning kunnen we terugvinden in de groene en gezellige woonbuurt “De Vlieger”, gelegen in de Gelukstraat 4 te Roeselare.

Achter de fraaie gevel gaan tal van energiezuinige systemen schuil, met efficiënte isolatie, duurzame materialen en spaarzame voorzieningen, voldoet deze BEN-woning aan alle normen van het hedendaags wooncomfort. Bovendien is dit pand aangesloten op een warmtenet, zo blijft je energiefactuur laag.

Het betreft een halfopen bebouwing op een onderhoudsvriendelijk perceel waar men over 147m² woonoppervlakte beschikt.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met open keuken en een berging terug.

Deeerste verdieping biedt ons een nachthal, apart toilet, badkamer, 3 slaapkamers en een dressing.

Bijkomend beschikt deze woning over een afgewerkte zolder dewelke men kan gebruiken voor extra stockage en een vaste autostaanplaats.

Dit project komt in aanmerking voor Hamsterhuren®:
Met Hamsterhuren® kan je je huishuur gebruiken als inbreng bij de aankoop van je woning. Je kan tot maximum de helft van je betaalde huishuur inbrengen voor het afsluiten van je woonlening en je hebt tot 8 jaar tijd om te beslissen of je eigenaar wordt van je woning. Meer informatie over het concept kan je terugvinden op onze website: https://canius-immo.be/hamsterhuren/

Opzoek naar een leuke woning in een gezellige buurt? Hier is men zeke

Neem contact op