Huis te huur

1450€ per maand

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11340226
Immoweb code : 11340226

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/05/2024

Omschrijving

Instapklare woning met ruime living, garage, tuin, 3 slpk

Verzorgde halfopen-bebouwing, op een hoekperceel, gelegen in een rustige wijk op wandelafstand van de winkels (centrum Schilde) en het openbaar vervoer. Centraal gelegen.
Op GELIJKVLOERS vinden we hall, toilet, een ruime leefruimte (63m2) die opgedeeld is in 3 kamers. Keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, inbouwoven en 2 spoelbakken. Inpandige garage met sectionaalpoort (op afstandsbediening) met achteraan een wasplaats/berging. Telenet en Belgacom-aansluiting voorzien.
1STE VERDIEPING omvat 3 slaapkamers, waarvan 1 grote. Verder een badkamer met acrylligbad met douchewand, 2 aparte wastafels, meubelkast en een hangtoilet alsook technische ruimte met Junkers-condensatieketel. Er is een ruime zolderberging over de gehele woning alsook een bergplaats met velux boven de garage.
Rondom de woning loopt een aangelegde tuin die volledig afgesloten is en via de tuindeur (voortuin) of garagedeur toegankelijk is.
EXTRA's: quasi overal gordijnen voorzien (verduisteringsgordijnen op 1ste ), voorzetvliegenramen, lichtarmaturen op 1ste verdieping, wc en badkamer.
Huurders zonet verhuisd naar andere woning. Tuin krijgt nog snoeibeurt vrijdag 26/04.

Neem contact op