Huis te huur

1150€ per maand

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11148505
Immoweb code : 11148505

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
342 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met 4 slpk, tuin, terras en carport voor ...

Deze ruime woning is volledig gebouwd volgens het BEN principe. Samen met de 10 zonnepanelen bent u verzekerd van een lage energiefactuur.

De woning is compleet geschilderd en afwerkt met oog voor detail en met hoogwaardig materiaal.

U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vooraan de woning bevindt zich ook de bureau/ slaapkamer. De ruime leefruimte met open keuken, voorzien van veel opbergruimte vindt u achteraan de woning opdat u maximaal kunt genieten van de tuin. Er is veel licht inval in de leefruimte door de vele ramen. U kunt ook de woning betreden langs de zij-ingang waar de berging gelegen is. De carport bevindt zich naast de woning. De tuin is volledig aangelegd en voorzien van een groot tuinhuis met ruime toegangsdeur zodat u gemakkelijk toegang heeft, zelfs met een motor. U kunt rustig genieten van de rust en de zon op het mooie terras.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een multifunctionele ruimte, toilet en een prachtig afgewerkte badkamer.

Op de tweede verdieping bevindt zich een multifunctionele ruimte.

De woning is gelegen in een rustige streek waar u prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken.

Wenst u een bezoek te brengen aan deze ruime woning? U kunt een afspraak maken via www.vastgoedunicum.be of mail naar [email protected]



Renovatieplicht: nee

Neem contact op