Huis te huur

950€ per maand

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11385536
Immoweb code : 11385536

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
265 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 31/07/2024

Omschrijving

RECENTE, HALFOPEN GEZINSWONING MET 2 SLAAPKAMERS OP EEN P...

RECENTE, HALFOPEN GEZINSWONING MET 2 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 2A65CA TE SINT-TRUIDEN (BRUSTEM)!

Deze gezellige gezinswoning bevindt zich in het centrum van Brustem te Sint-Truiden. In de directe omgeving vind je een bakker, bank, tandartspraktijk, openbaar vervoer, scholen en nog veel meer. Een ideale locatie voor zowel jong als oud.

De woning werd gebouwd in 2017 en is voorzien van alle nodige comfort. Bij binnenkomst betreed je eerst de inkomhal met een apart gastentoilet. Vervolgens kom je in de open leefruimte met veel natuurlijke lichtinval. De keuken is uitgerust met een keukeneiland en biedt voldoende opberg- en werkruimte. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en is van het merk 'Whirlpool' (vaatwasser, ingebouwde koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven). De berging/wasplaats biedt extra opbergruimte en is uitgerust met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

De nachthal op de bovenverdieping geeft toegang tot de ruime slaapkamer met een handige dressing, een tweede slaapkamer en een moderne badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet. Voor extra opslagruimte kan je gebruikmaken van de zolder, die bereikbaar is via een vlizotrap.

Tot slot heeft deze woning een gezellige, aangelegde tuin met een mooi terras, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024.

Heb je interesse? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar [email protected].


Renovatieplicht: nee

Neem contact op