Huis te huur

995€ per maand

4 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11402803
Immoweb code : 11402803

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/09/2024

Omschrijving

Knap gerenoveerde woning met 3 à 4 slaapkamers en tuin op r

Achter deze authentieke gevel in een rustige doodlopende straat schuilt deze knap gerenoveerde woning met 3 à 4 slaapkamers en een gezellige zuid-west tuin.

Indeling:
Het gelijkvloers heeft een inkomhal, ruime leefruimte, een volledig nieuwe keuken voorzien van een keramische kookplaat, koelkast en combi-oven. Er is voorziening om zelf een vaatwasser te plaatsen. De badkamer is trendy afgewerkt met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. In de wasplaats zijn voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Hier is tevens nog voldoende ruimte om spullen op te bergen. De kelder is klein maar erg praktisch om als extra bergruimte te gebruiken. Buiten heb je een gezellige stadstuin met terras en een grote tuinberging. De tuin heeft een zuid-west oriëntatie.

De 1ste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers en een kleine kamer dat kan dienen als babykamer, bureau, dressing, bergruimte,... Via de grootste slaapkamer bereik je met een vaste trap de zolderverdieping welke perfect dienst kan doen als slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 15/9/2024
- Centrale doch zeer rustige locatie
- Volledig gerenoveerd
- Voldoende parkeergelegenheid

Neem contact op