Huis te huur

13000€ per maand

5 slaapkamers 750 vierkante meters

Immoweb code : 11312902
Immoweb code : 11312902

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
750 vierkante meters bewoonbare ruimte
310 vierkante meters grond

Omschrijving

Molière - Prestigieus Hotel de Maître met binnenzwembad

Op een steenworp afstand van het Brugmannplein en gelegen aan de Avenue Molière, biedt Barnes Brussels u dit prestigieuze Hotel de Maître dat eind 2017 grondig en smaakvol werd gerenoveerd. Het is als volgt samengesteld: op het gelijkvloers, een wellnessruimte met een prachtig zwembad van 8m x 3m60. Op de eerste verdieping, een groot kantoor, een woonkamer, een zomerkeuken met toegang tot het terras en de tuin, een gastentoilet en een garderobe. Op de eerste verdieping, een grote familiekeuken, een eetkamer, een grote woonkamer met bibliotheek en open haard. Op de volgende verdiepingen, de nachtruimte bestaande uit 5 slaapkamers (waaronder de ouderslaapkamer), 4 doucheruimtes en een grote lichte ruimte ingericht onder het dak.
Diver sen: garage voor 3 auto's, lift, domotica, dubbele ventilatie, zwembad met tegenstroom, sauna, thuisbioscoop, wasruimte en wijnkelder met airconditioning.
Kom en ontdek dit weelderige huis dat de charme van het oude combineert met hedendaags comfort. Onmiddellijk beschikbaar.

Neem contact op