Huis te huur

3000€ per maand

4 slaapkamers 283 vierkante meters

Immoweb code : 11346142
Immoweb code : 11346142

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
283 vierkante meters bewoonbare ruimte
150 vierkante meters grond

Omschrijving

Observatorium - Charmant huis met 4 slaapkamers

Ideaal gelegen tussen het Observatoire en de Place Saint-Job, dicht bij de Europese School en het Lycée Français, dit mooie gemeubileerde huis van ongeveer 283 m² (cfr PEB) is onlangs gerenoveerd en heeft een achtertuin.
Een inkomhal met vestiaire en gastentoilet leidt naar de recepties bestaande uit een salon met functionele houtkachel, een eetkamer met toegang tot de tuin en het terras, een prachtig ingerichte open keuken. Een trap leidt naar de 1e verdieping, waar een nachthal leidt naar 3 slaapkamers (25 m²/15 m²/10 m²), een apart toilet en een badkamer met bad, dubbele wastafels en inloopdouche. De bovenste verdieping bestaat uit een grote slaapkamer van 35 m² met op maat gemaakte kasten en een doucheruimte. Zeer aangenaam, ononderbroken uitzicht over de achtertuinen. Deze bovenste verdieping is gebouwd en ingericht in 2023, met volledige vervanging van het dak en nieuwe isolatie.
Kelder: garage, kelders, wasruimte, stookruimte (gasketel) met thermodynamische boiler voor warm water.
Diversen: gemeubileerd, veel bergruimte, achterterras met omheinde tuin van 150 m² met houtopslag en regenwatercollector, omkeerbare warme en koude verwarming (airconditioning) met externe warmtepompen in de slaapkamers op de 1e en 2e verdieping. Centraal alarmsysteem.
EPB: D

Neem contact op