Huis te huur

2795€ per maand

3 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11395615
Immoweb code : 11395615

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

Ideaal gelegen huis met 3 slaapkamers

Deze 3 gevelwoning is ideaal gelegen op de Drève du Caporal, op alleen een paar honderd meter van het centrum van Fort-Jaco. Een gecontroleerd hek biedt toegang tot de voordeur en de tuin, evenals een parkeerplaats buiten.
Het gelijkvloers omvat een lichterijke woonkamer gericht op het zuiden (27m²), een volledig uitgeruste open keuken die uitgeeft op de eetkamer (17m²), een gastentoilet met lavabo en een trappenhal die toegang geeft tot de bovenverdiepingen en de kelder.
De eerste verdieping vinden we een eerste slaapkamer (10,5m²), een tweede slaapkamer (20m²) met balkon op het zuiden en een badkamer met bad/douche en dubbele lavabo.
De tweede verdieping biedt een suite bestaande uit een slaapgedeelte (20m²), een inl oopdressing en een douchekamer met dubbele lavabo en WC. Een schuifraam geeft toegang tot een comfortabel balkon op het zuiden.
In de kelders kan een kamer met uitzicht en toegang tot de tuin gebruikt worden als bureau. Er is ook een bijkeuken met een nieuwe Viessmann gas boiler en een wasruimte met alle nodige aansluitingen voor wasmachine and droogkast.
EPB D-, 201 kWh/(m2.jaar)
Een uitzonderlijke woning die een rechtstreekse toegang tot het Zoniënwoud combineert met de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Fort Jaco, dit alles in een kader van absolute rust en stilte.
Onmiddellijk beschikbaar!

Neem contact op