Huis te huur

3100€ per maand

5 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 11404208
Immoweb code : 11404208

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

5 slaapkamer karakter huis Ukkel + grote garage

Ideaal gelegen tussen de Brugmannlaan en de Chaussee d'Alsemberg, heeft ons mooie familiehuis van 265 m2 een nieuwe keuken van hoge kwaliteit (Howdens met Rosiere fornuis, wit marmeren aanrecht) en aangrenzende eetkamer die uitkomt op een mooie, beboste achtertuin, twee lichte woonkamers van 38 m2 en een kantoor op de bovenverdieping.

Op de eerste verdieping: een master suite van 50 m2 met slaapkamer, kleedkamer en badkamer (2 marmeren wastafels, bad met massief oppervlak en aparte douche), volledig gerenoveerd volgens hoge normen.

Op de andere verdiepingen: vier grote slaapkamers en twee doucheruimtes, een grote zolder. 4 toiletten. Kelder en ingerichte wasruimte (wasmachine, droger en een grote vriezer). Het huis heeft een garage met elektrische deur waar een grote SUV, fietsen en opslagruimte of twee auto's in passen.

Talrijke openbaar vervoersmogelijkheden en winkels, allemaal op 5 min loopafstand, Europese scholen, en het Franse Lycée zijn zeer toegankelijk en ook een directe bus naar Bogaerts International School.

Energie-efficiëntie : Belgisch PEB : D (exacte score : 176). Nieuwe Vaillant condensatieketel, nieuwe ramen met dubbele beglazing. Al onze elektrische toestellen zijn van Miele of Liebherr (A+ Energieklasse) en bijna alle verlichting is LED.

Het huis wordt verzorgd door een huismeester (M. Schevin).

Neem contact op