Huis te huur

11800€ per maand

5 slaapkamers 750 vierkante meters

Immoweb code : 11413845
Immoweb code : 11413845

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
750 vierkante meters bewoonbare ruimte
310 vierkante meters grond

Omschrijving

Molière - Prestigieus Hotel de Maître met binnenzwembad

Op een steenworp afstand van het Brugmannplein en gelegen aan de Molièrelaan, biedt Barnes Brussels u dit prestigieuze Hôtel de Maître, dat eind 2017 grondig en smaakvol werd gerenoveerd. Het is als volgt samengesteld: op de begane grond, een wellnessruimte met een prachtig zwembad van 8m bij 3m60. Op de eerste verdieping een grote werkkamer, een salon, een zomerkeuken met toegang tot het terras en de tuin, een gastentoilet en een garderobe. Op de eerste verdieping is er een enorme, volledig uitgeruste familiekeuken, een eetkamer en een grote woonkamer met bibliotheek en open haard. Op de volgende verdiepingen bestaat het slaapgedeelte uit 5 slaapkamers (waaronder de ouderslaapkamer met airconditioning), 4 doucheruimtes (twee badkamers en t wee doucheruimtes) en een grote, lichte zolderruimte met airconditioning.
Andere kenmerken zijn een garage voor 3 auto's, lift, domotica, dual-flow ventilatie, zwembad met tegenstroom, sauna, thuisbioscoop, wasruimte en wijnkelder met airconditioning.
Kom en ontdek dit luxueuze huis dat de charme van het verleden combineert met hedendaags comfort. Onmiddellijk beschikbaar.

Neem contact op