Huis te huur

7600€ per maand

4 slaapkamers 570 vierkante meters

Immoweb code : 11404409
Immoweb code : 11404409

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
570 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024

Omschrijving

Ukkel I Terkamerenbos

In de onmiddellijke nabijheid van het Ter Kamerenbos ligt dit burgerhuis, dat opgenomen is in de inventaris van het Brussels architecturaal erfgoed, met een bruto vloeroppervlakte van ± 570 m² en bestaat uit vier slaapkamers en een stadstuin.

Op de begane grond geeft het huis uit op grote ontvangstruimten met uitzicht op de voortuin, die kan worden onderverdeeld in verschillende kantoren en een eerste slaapkamer met eigen doucheruimte en toegang tot de inpandige garage. De lift of het centrale trappenhuis, met centraal dakraam, leidt naar de eerste verdieping, waar het woongedeelte uitkomt op de eetkamer en een volledig uitgeruste semi-professionele keuken met toegang tot het terras op het zuiden. De tweede verdieping bestaat uit een hoofdslaapkamer met aparte kleedkamer, boudoir/werkkamer en eigen badkamer en nog twee slaapkamers, elk met kleedkamer en eigen badkamer. Een personeelsappartement met doucheruimte en kitchenette in de kelder maakt het gebouw compleet.

Andere: lift, domotica, airconditioning, garage drie auto's, veel parkeerplaatsen buiten, alarmsysteem, veel kelders, wijnkelder, airconditioning, waterontharder. PEB D +

Het Bascule wijk staat bekend om zijn winkels en kleine winkels. Familie en rustig, het is gelegen nabij het Ter Kamerenbos, het biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Neem voor meer informatie contact op met Laurence Ballaux op + 32 (0) 640 08 01.

Neem contact op