Huis te huur

1150€ per maand

4 slaapkamers 314 vierkante meters

Immoweb code : 11285958
Immoweb code : 11285958

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
314 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis met 4 slaapkamers en grote garage

Ruime woning met 4 slaapkamers, zolder en garage.


Ligging: De woning is gelegen te Vorselaar, op de verbindingsweg tussen Herentals en Lille. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de oprit van de E34 zeer vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, woonkamer, eetkamer, keuken, wasplaats/ berging, badkamer, vier slaapkamers, ruime zolder, terras en garage.

Omschrijving: We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. Van hieruit hebben we toegang tot de ruime leefruimte met achterliggend de eetruimte. Vervolgens bereiken we de keuken, waar u nog ruimte heeft om een tweede eettafel te plaatsen. De keuken verleent op zijn beurt toegang tot de berging/wasplaats alsook naar de badkamer. Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping met vier ruime slaapkamers. Tevens is er een grote zolder aanwezig die in combinatie met de dubbele garage en de kelder, de nodige bergruimte biedt. Achter de woning vinden we het terras terug, waar het heerlijk vertoeven is.

Extra:
- de woning is onderkelderd
- grote zolder (deze zal in juni volledig geïsoleerd worden waardoor het EPC-label uiteraard ook beter zal worden)
- Centrale verwarming op stookolie
- meer foto’s volgen van zodra de huidige huurders verhuisd zijn

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op