Huis te huur

975€ per maand

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11362390
Immoweb code : 11362390

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Woning met 2 slaapkamers met ruime tuin

Woning met 2 slaapkamers met ruime tuin

Locatie: De woning is gelegen in een zeer gunstige en kindvriendelijke buurt op fietsafstand van scholen, het centrum van Vorselaar, winkels, ... Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken. In bosrijke omgeving.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, veranda, badkamer, berging, 2 slaapkamers, garage, kelder en tuin.

Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, aansluitend heeft men de leefruimte die door zijn grootte praktisch kan worden ingericht met een eet - en zithoek. De keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, dampkap, ijskast, spoelbak en biedt ruimte voor het plaatsen van een ontbijthoek. Langs de keuken vindt u de veranda die van natuurlijk lichtinval geniet door de glaspartijen. Via de nachthal kan men de 2 slaapkamers betreden. Aansluitend heeft men de badkamer, voorzien van lavabomeubel, douche, bad en toilet. Verder vindt u op de gelijkvloerse verdieping een berging en de toegang tot de kelder. Achteraan de woning zijn er 2 garages, waarvan 1 met een automatische poort.

Tot slot om dit geheel compleet te maken, is er achteraan de woning een zeer ruime tuin met uitzicht op bosgebied.

Bijzonderheden:
- EPC: 459 kWh/m²
- Ruime garage
- Onmiddellijk beschikbaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op