Huis te huur

895€ per maand

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11341029
Immoweb code : 11341029

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning met 2 slpk en stadstuin voor...

Deze prachtige woning is een ware streling voor het oog. De woning is volledig gerenoveerd met een schitterende combinatie van rustieke en moderne elementen en is voorzien van alle hedendaagse comfort. Ze is gerenoveerd met oog voor detail zoals de oude vloeren, de mooie inkomhal. De combinatie van oude en nieuwe elementen geeft de woning een zeer stijlvolle uitstraling. Door de volledige renovatie is de woning volledig naar de hedendaagse normen gebracht. Dit maakt deze zeer energiezuinig.

U betreedt de woning via de schitterende inkomhal met een toets van rustieke en moderne elementen. Vervolgens komt u in de lichtrijke leefruimte met de open, ruime keuken die voorzien is van alle hedendaagse comfort. U kunt in de stadstuin volop genieten van de zon. U vindt de mooie badkamer en de grote berging vooraan de woning.
Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer met dressing aanwezig en op de tweede verdieping vindt u de tweede slaapkamer met ingemaakte kasten. Ook hier heeftt u de prachtige combinatie van oude en nieuwe elementen.

De woning is zeer centraal gelegen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die Waarschoot te bieden heeft en dit allemaal op wandelafstand, de winkels, de scholen en het openbaar vervoer. Alle belangrijke invalswegen vindt u in de nabijheid.

Wenst u een bezoek te brengen aan deze stijlvolle woning? Maak online uw afspraak www.vastgoedunicum.be of mail naar [email protected].


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op