Huis te huur

1390€ per maand

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11265138
Immoweb code : 11265138

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
588 vierkante meters grond

Omschrijving

Maison lot 7

Aangeboden volgens de ‘huur nu, koop later’ formule van HappyNest. Hierbij begin je met huren en heb je in jaar 5 of 6 de optie om de woning te kopen aan een vooraf bepaalde prijs. Een deel van jouw huurgeld wordt daarbij afgetrokken van de aankoopprijs.

Waremme, een stadje op het platteland waar het goed leven is..
Waremme, gelegen in het noordwesten van de provincie Luik, heeft een zeer interessante geografische ligging voor pendelaars die in Luik en Brussel werken. De snelweg E40 loopt door de stad.

Het heeft ook een treinstation dat de grote steden van het land aandoet. Genesteld in het hart van Haspengouw, trekt Waremme ook de aandacht van burgers die behoefte hebben aan natuur dankzij de groene ruimten en het natuurreservaat.

Deze nieuwe wijk bestaat uit de sanering van een industrieel braakliggend terrein. Op de plaats van de oude graanmolen van Waremme, langs de Chaussée Romaine, wordt namelijk de gloednieuwe Quartier des Hirondelles aangelegd.

Het project omvat de bouw van 234 woningen (164 huizen en 70 appartementen), de aanleg van een bebost park van 8.500 m² en de bouw van een voetgangersbrug (de voetgangersbrug van Hirondelles), die de Geer zal overspannen.

Neem contact op