Huis te huur

3000€ per maand

4 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11396133
Immoweb code : 11396133

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
222 vierkante meters grond

Omschrijving

Watermael- Bosvoorde I Vijvers van Bosvoorde

Nabij de Place Keym en de vijvers van Boitsfort, huis met een bruto oppervlakte volgens PEB van 209 m ² met vier slaapkamers en een aangename tuin van 140 m ².

Het huis komt uit op een inkomhal met gastentoilet en leidt naar de woonruimtes op een rij met een woonkamer met open haard en uitgerust met een ingebouwd bibliotheekmeubilair, een eetkamer met op maat gemaakte berging en een volledig ingerichte keuken met ontbijthoek die toegang geeft tot het terras en de tuin van 140 m ². Op de eerste verdieping de hoofdslaapkamer met aparte kleedkamer en complete badkamer en een tweede slaapkamer. Op de tweede verdieping delen twee slaapkamers van 14 m ² een badkamer. Op de benedenverdieping maken een kantoor en een grote wasruimte de set compleet.

Andere: Alarmsysteem, kelders, twee parkeerplaatsen (voorzien van laadpaal) aan de achterzijde van de woning tegen meerprijs van 300 EUR, bedrijfslease mogelijk. PEB: D-.

De vijvers van Boitsfort biedt een uitzonderlijke groene omgeving in hartje Brussel. Dicht bij winkels en openbaar vervoer is het niet ver van Mix Brussel, restaurants en scholen (I.S.B, Nederlandstalige scholen, Franstalig, muziekacademie).

Neem voor meer informatie contact op met Laurence Ballaux op + 32 (0) 2640 08 01.

Neem contact op