Huis te huur

1800€ per maand

2 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11328026
Immoweb code : 11328026

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 18/05/2024

Omschrijving

Charmante 3-gevel woning in Sint-Pieters Woluwe

Ontdek dit prachtige huis, een voormalige boerderij vol karakter, gelegen in het hart van Woluwe-Saint-Pierre, in een vredige en gewilde buurt. Genesteld in een charmant en rustig straatje, ligt deze eigendom ideaal dicht bij winkels (ROB, Proxy, ...), openbaar vervoer en het gemeentehuis van WSP, wat een perfecte combinatie van rust en gemak biedt.

Gerenoveerd in 2011, combineert het modern comfort met de charme van weleer. Het heeft een oppervlakte van +/- 145 m² met een ruime eetkamer vanaf de ingang, een gezellige woonkamer, een uitgeruste keuken, een kantoor of speelkamer, 2 slaapkamers waarvan één met een aangrenzende badkamer en een klein kantoorruimte bij de ingang, een doucheruimte. Het huis heeft ook kelders en een kleine zolder.

Prachtige tuin ontworpen door een architect en grote houten terras op het westen. Opslagruimte in een toegewijde ruimte. Garageplaats.

Beschikbaar vanaf 18 mei 2024, dit huis is een kans die niet gemist mag worden voor diegenen die charme, comfort en gemak willen combineren in een van de meest authentieke straten van Woluwe-Saint-Pierre.

Neem contact op