Huis te huur

1500€ per maand

3 slaapkamers 281 vierkante meters

Immoweb code : 11256768
Immoweb code : 11256768

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
281 vierkante meters bewoonbare ruimte
852 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 13/10/2024

Omschrijving

Gerenoveerde schuur

Heel ruime woning aan de Schelde, met goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de R4, E17 en E40.
GELIJKVLOERS: grote open leefruimte: inkomhal, living, keuken, brede open trap, en bureau.
Goed uitgeruste keuken: oven, microgolf, inductie kookplaat, ingebouwde friteuse, Amerikaanse koelkast en een Grohe Blue Home (gekoeld+gefilterd plat en bruiswater uit de kraan). Aansluitend een droogberging. Grote eettafel (tot 12p) die tegelijk dienst doet als pingpongtafel, met ernaast een darts. Ruime achterinkom met opbergruimte en apart toilet. Aansluitend een wasruimte met wasmachine, droogkast, inloopdouche en wastafel (wordt nog geïnstalleerd). 1E VERDIEPING: 3 kamers (2 ingericht als slaapkamer. Een dressing verbindt de slaapkamer en badkamer (wordt nog geïnstalleerd).
Grote brede tuin met ruim terras en zwemvijver* biologisch gefilterd. Achter de tuin is 1 niet overdekte parkeerplaats beschikbaar. De gelijkvloers, 1 slaapkamer en badkamer boven zijn voorzien van vloerverwarming, die ook voor verkoeling zorgt. In de woning is het daarom altijd een aangename temperatuur, en heeft dankzij de houtstructuur een zeer goede akoestiek. Ventilatiesysteem D, waardoor het niet nodig is ramen op te zetten en zo geen warmte verloren gaat. U betaalt enkel elektriciteit en water.

Wordt bemeubeld verhuurd vanaf 13/10/2024 gedurende min. 1 jaar, daarna contract van onbepaalde duur.

*zwemvijver wordt gedeeld met onze buren.

Neem contact op