Huis te huur

1310€ per maand

3 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 10898012
Immoweb code : 10898012

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
287 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning in Zwevegem - Europaplein: Lot 94

Aangeboden volgens de ‘huur nu, koop later’ formule van HappyNest. Hierbij begin je met huren en heb je in jaar 5 of 6 de optie om de woning te kopen aan een vooraf bepaalde prijs. Een deel van jouw huurgeld wordt daarbij afgetrokken van de aankoopprijs.

Gezellige woonbuurt vlak bij het centrum van Zwevegem.
We verwelkomen je graag in onze huizen aan het Europaplein. Je vindt er landelijke halfopen en gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers en een inpandige garage. Eén voor één kwalitatief afgewerkt. Van vloerverwarming op het gelijkvloers tot in de badkamer met inloopdouche. Voor de zolder zijn er meerdere mogelijkheden om deze naar wens af te werken. Voor de woningen komt er een speelpleintje met een glij- en duikeltorentje, klimjungle, draaitol en 3 evenwichtsbalken.

Deze energiezuinige huizen zijn BEN (BijnaEnergieNeutraal), dit betekent dat ze een maximum E-peil hebben van 30. De aanleg van de oprit, het terras en een paadje inbegrepen, samen met een kastanjehouten afsluiting, haag en tuinpoortje. Op de oprit vind je de nodige aansluitingen om eventueel een laadpaal te kunnen installeren.

Neem contact op