Huis te koop

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 10930085
Immoweb code : 10930085

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
315 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen te moderniseren HOB met 3-4 SLK, garage en tuin

Rustig gelegen in een doodlopende straat nabij het OLV ziekenhuis, treffen we deze halfopen bebouwing aan op een perceel van 3a15, met een goede verbinding tot het centrum van Aalst, scholen, winkels en de E40.

De woning uit midden jaren '50 heeft een zeer solide structuur met betonnen gewelven en werd steeds goed onderhouden. De ramen hebben overal dubbele beglazing. Het dak werd in 2010 vernieuwd, maar nog niet geïsoleerd.

Op het gelijkvloers hebben we naast een inkomhal, de leefruimte met eetplaats, bibliotheekruimte en salon met gaskachel, een keuken met lichtkoepel en een badkamer met douche en lavabo.

In de achterbouw bevindt zich nog een extra leefruimte, een veranda met apart toilet en een werkplaats/stalletje. Ook de aangename groene tuin is een extra troef!

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 ruime (17m² en 14m²) en een kleinere (8m²). Er is tevens een kleine bergplaats met een vaste trap die ons naar de zolderverdieping brengt. Deze doet momenteel dienst als stockagezolder, maar kan, mits de nodige investeringen, tot een 4de slaapkamer of atelier omgebouwd worden.

Tot slot heeft deze eigendom ook nog een aparte garage met plaats voor 1 auto en een oprit met plaats voor meerdere auto's.

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze te moderniseren starterswoning, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op