Huis te koop

223000€ Oude prijs € 229.000

2 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 10998829
Immoweb code : 10998829

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
114 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 2 slaapkamers, veranda en tuin

Deze rijwoning in Aalst is een ideale woning voor een klein gezin of een koppel. De woning heeft een inkomhal, een gezellige woon- & eetkamer, een keuken en een badkamer op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een kleine nachthal met twee slaapkamers en op de tweede verdieping is er een inrichtbare zolder.

Met een ruime tuin, twee slaapkamers, keuken, badkamer, en veranda biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

De woning, gebouwd in 1950, heeft een perceeloppervlakte van 114 m² en een bewoonbare oppervlakte van 129 m². De EPC-waarde van 558 kwh/m² en het energielabel F geven aan dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van energiezuinigheid.

Op de woning geldt vanaf het verlijden van de notariële akte een renovatieplicht om binnen de 5 jaar na aankoop de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. De eerste jaren zullen vooral de dakisolatie en de vernieuwing van de elektricteit noodzakelijk zijn. Op termijn de aanpak van centrale verwarming en sanitair.

Houten ramen met dubbel glas en rolluiken. Aanwezigheid van nutsvoorzieninen (gas - water - elektriciteit). De kachel in de living verwarmt op aardgas

Heel centraal gelegen vlakbij het centrum van Aalst kortbij alle winkels, scholen, openbaar vervoer, autostrade,....

De tuin biedt voldoende mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals tuinieren, barbecueën of gewoon ontspannen in de buitenlucht.

Kortom, deze woning is een goede optie voor wie op zoek is naar een go

Neem contact op