Huis te koop

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11028702
Immoweb code : 11028702

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Stadwoning met tuin & 4 slpkrs op topligging in Aalst

Unieke kans voor wie op zoek is naar een stadswoning met 4 slaapkamers én leuke tuin. Deze woonst heeft veel ruimte, lichtinval én potentieel. Mits verdere opfrissing, maakt u hier een mooie thuis van.

Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal met trap en toegang tot een apart toilet. Verder een aangename diepe leefruimte en lichtrijke keuken. De wasplaats en badkamer vervolledigen het gelijkvloers. De stadstuin kan omgetoverd worden tot een zeer aangename rustplaats of ontvangplaats voor vrienden.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers. Vervolgens op de tweede verdieping de 2 andere ruime slaapkamers. Ook aan opbergruimte is geen gebrek, deze woning is voorzien van een droge ruime kelder en een extra zolderruimte.

Deze woning profiteert van hogere plafonds en geeft het een burgerhuis-gevoel. Reeds rondom voorzien van dubbele beglazing in PVC schrijnwerk, een eerste pakket isolatie en conforme elektriciteit. De verwarming is op heden via twee gaskachels.

De woning is gelegen aan de parking Keizershallen, in een echte speelstraat. Alle voorzieningen en winkels zijn vlakbij, ook E40 vlot bereikbaar. Overname van huur garagebox in de straat is mogelijk.

Graag een bezoek of meer informatie, contacteer ons via [email protected] of 053 / 89 99 66.

Neem contact op