Huis te koop

328000€

3 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 11315298
Immoweb code : 11315298

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
171 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers nabij centrum Aalst

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers nabij centrum Aalst

Betreed deze woning via de uitnodigende ruime inkomhal die leidt naar een lichtrijke leefruimte, voorzien van een gezellige inbouwhaard. De aparte uitgeruste keuken biedt alle comfort die u nodig heeft. De gelijkvloerse verdieping wordt vervolledigd door een praktische badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een veranda waar het heerlijk vertoeven is. Bovendien beschikt de woning over een onderhoudsvriendelijk terras en een ruime garage voor 2 wagens met een elektrische poort, wat zorgt voor extra gemak.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. Een vaste trap leidt naar de zolder, een veelzijdige ruimte die kan worden gebruikt als opbergzolder of kan worden omgebouwd tot één of twee extra slaapkamers, afhankelijk van uw behoeften en wensen.

De ligging van deze woning is een van zijn grootste troeven, met een rustige omgeving die toch dicht bij alle voorzieningen en het centrum van Aalst ligt.

Deze woning biedt een uitstekende kans om een persoonlijk tintje toe te voegen en naar eigen smaak te renoveren. Binnen de 5 jaar dient de woning naar een energie niveau van level D gebracht te worden.

Hebt u interesse in deze buitenkans? Wenst u graag een bezoek?
Aarzel dan niet en neem contact op met Adélaïde 0478251811

Neem contact op