Huis te koop

297000€

4 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11364208
Immoweb code : 11364208

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
320 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met werkplaats te koop in centrum Aalst

Op zoek naar een ruime woning met bijhorende loods/werkplaats, gelegen in centrum Aalst? Dan is deze eigendom, gelegen tussen Koolstraat en Sinte Annalaan misschien wel wat u zoekt.

De woning kreeg reeds een nieuw dak met 22cm isolatie, alle ramen werden ook reeds voorzien van dubbele beglazing PVC. Geen asbest in de woning. Alle sanitair en elektriciteit dienen vernieuwd te worden. Algemene opfrissing is aan de orde.

De woonst in de Steenstraat heeft een ruime inkom met doorrit naar de loods achteraan. Een zeer grote leefruimte krijgt veel lichtinval dankzij de grote ramen. Verder de keuken met wasplaats en badkamer. Boven 4 slaapkamers en reeds een vaste trap naar de gigantische zolder.

Via de koer komen we in de ruime loods. Achter deze loods nog een leuke stadstuin, woning en loods zijn gelegen op aparte kadastrale percelen. Het is duidelijk dat hier heel veel mogelijkheden zijn, vb co-housing, zelfstandige activiteit, hobby's, ...

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via [email protected]

Neem contact op