Huis te koop

285000€

3 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 11392696
Immoweb code : 11392696

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
439 vierkante meters grond

Omschrijving

Compromis werd getekend!

Compromis werd getekend!

Charmante HOB met 3 SLPK, garage én tuin!

Ontdek uw droomhuis in het landelijke Herdersem! Welkom bij Kapelleommegang 27b, waar comfort, ruimte en gezelligheid samenkomen.
Deze woning biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en charme, wacht alleen nog op u om het uw thuis te maken!

Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die meteen een warme sfeer uitstraalt. De begane grond verrast met een royale leefruimte, ideaal om te ontspannen of te entertainen met vrienden en familie. Een aparte keuken biedt alle ruimte die u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden én kijkt uit naar een groot zonnig terras.

De lichtrijke veranda is een oase van rust, waar u kunt genieten van het zonlicht. De aanwezigheid van een garage biedt niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust voor het veilig opbergen van uw voertuig en andere benodigdheden. Een handig gastentoilet op deze verdieping vervolledigt het gemak van het dagelijks leven.

Op het eerste verdiep bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk ontworpen met uw rust en privacy in gedachten. Een smaakvolle badkamer biedt alle voorzieningen die u nodig heeft voor een verfrissende start van de dag.

Achter de woning is er een gezellig in te vertoeven tuin, volledig omringd door een rustgevende groene zone.

Maak vandaag nog uw afspraak met uw vastgoedkantoor KURTIMMO via 0476/076 993 OF [email protected] voor meer info en/of een bezoek.

Neem contact op