Huis te koop

285000€

4 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11398461
Immoweb code : 11398461

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
129 vierkante meters grond

Omschrijving

Stadswoning met 4 SLPK, tuin én ruime garage!

Stadswoning met 4 SLPK, tuin én ruime garage!

Deze charmante woning, gelegen in de rustige en gezellige Valerius De Saedeleerstraat, biedt het perfecte toevluchtsoord voor jou en jouw gezin. Met een ideale ligging, dichtbij alle voorzieningen, scholen en het bruisende stadscentrum van Aalst, belichaamt dit huis het beste van comfortabel wonen.

Op het gelijkvloers verwelkomt een ruime leefruimte je bij het binnenkomen, perfect om te ontspannen na een lange dag of om gezellige momenten te delen met vrienden en familie. De aparte keuken biedt alle benodigde ruimte en apparatuur om culinaire meesterwerken te creëren, terwijl de lichtrijke eetruimte uitnodigt tot heerlijke diners en levendige gesprekken.

De benedenverdieping wordt compleet gemaakt door een handige badkamer, voorzien van een toilet , een lavabo én een inloopdouche, waardoor het gemak van modern wonen wordt gewaarborgd. Bovendien beschikt de woning over een garage die uitkomt op de achterliggende straat, wat zorgt voor een moeiteloze toegang en handig parkeren.

Op het eerste verdiep vind je twee ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht, ideaal voor een goede nachtrust en ontspanning. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het tweede verdiep, bereikbaar via een vaste trap, wederom twee ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen in het gezin of extra gasten.

Dit huis biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook een warme en uitnodigende sfeer die je meteen thuis laat

Neem contact op