Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11206842
Immoweb code : 11206842

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
722 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare energiezuinige woning met 3 SLK, garage en grot…

Te Moorsel vinden we deze energiezuinige instapklare woonst. Aan buitenruimte alvast geen gebrek. Achteraan is het heerlijk vertoeven op het groot terras met lounge en in de zuid-georiënteerde tuin met zicht op de achtergelegen velden.

Op vlak van energiezuinigheid heeft deze woning ongetwijfeld een streepje voor op de meeste andere woningen. Zo heeft de woning overal dubbel glas, wordt er centraal verwarmd op aardgas en zijn er maar liefst 14 zonnepanelen, alsook een zonneboiler met 2 zonnecellen. Dit vertaalt zich in een gunstige EPC-score, waardoor de woning bijna een label B haalt!

We betreden de woning via de inkomhal met authentieke elementen, dewelke toegang geeft tot de ruime lichtrijke leefruimte. Verder op het gelijkvloers vinden we nog een berging, hobbyruimte, volledig uitgeruste keuken, een wasplaats en afzonderlijk toilet.

Op de eerste verdiepingen zijn er 2 identieke slaapkamers, de badkamer en een extra berging. De zolderverdieping werd omgetoverd tot heuse master-bedroom.

Parkeren kan op de oprit, waar er plaats is voor 2 wagens, alsook in de garage met plaats voor 1 wagen. Tot slot is er ook nog een droge kelder en een stockagezolder.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze energiezuinige woonst in Moorsel?
Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via [email protected].

Neem contact op