Huis te koop

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 10831718
Immoweb code : 10831718

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
1680 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren OB op 17a met garage en weidse tuin

Ingeplant op een uitgestrekt gelegen perceel van net geen 40a en tevens in een rustige straat, treffen we deze te renoveren open bebouwing uit eind jaren '60 aan met een eindeloos zicht op het verbluffend mooi natuurlandschap 'Welle- en Kapellemeersen'.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, woonkamer met eetplaats, zitruimte/salon met prachtig uitzicht, keuken met toegang tot het balkon en het toilet. Er wordt centraal verwarmd met een goed scorende condenserende ketel op gas. Alle ramen hebben dubbele beglazing.

Verder een garage, een ruime kelder met was- en stookplaats, voorraadkamer, apart toilet en badkamer met ligbad. Een ruime oprit biedt plaats voor meerdere auto's.

Op de 1ste verdieping hebben we 3 slaapkamers en een nachthal met toilet. De zolder is toegankelijk via een luik en doet enkel dienst voor stockage.

In de tuin is het heerlijk vertoeven en genieten van het uitzicht. Elke blik is een blik op een schilderij. De oriëntatie is zuidwest. De tuin is grotendeels gelegen in natuurgebied.

Troeven zijn ongetwijfeld de ligging, de grote tuin en het potentieel om er uw droomwoning te realiseren!

Interesse? Voor alle info en het maken van een afspraak voor bezichtiging, contacteer ons op 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op