Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 10852303
Immoweb code : 10852303

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
231 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met romantische tuin op toplocatie!

-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Wie op zoek is naar een gerenoveerde woning in landelijke stijl met gezellige tuin, zal zich zeker kunnen vinden in deze instapklare woonst te Nieuwerkerken.

De woning werd de voorbije jaren volledig gerenoveerd en is altijd zeer goed onderhouden. Recent werden nog 16 zonnepanelen gelegd.

De woning heeft een inkomhal met trap en toegang tot de droge kelder. Rechts een leuke zithoek, links de leefruimte met aanpalend de volledig uitgeruste keuken. Dankzij de vele raampartijen baden deze ruimtes in het daglicht. Verder nog een apart toilet en badkamer met wasplaats.

Boven 2 grote slaapkamers, die makkelijk kunnen opgesplitst worden naar bijkomende ruimtes. Reeds voorzieningen getroffen om boven een bijkomend toilet te plaatsen. De ruime zolder is ideaal als berging.

Buiten een handige parkeerplaats naast de woning, met achterliggend de leuke stadstuin. Deze is ingedeeld met terrassen, gazon, beplanting, omheining, overdekte lounge, handige tuinberging, jacuzzi, ... Kortom een echte buitenruimte voor levensgenieters.

De woning heeft conforme elektriciteit, zonnepanelen, alarm, dubbele beglazing, cv op aardgas, isolatie onder dak en op verschillende gevels.

Wenst u een bezoek te brengen of nood aan meer informatie, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of [email protected]

Neem contact op