Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11297788
Immoweb code : 11297788

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
564 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime en knappe ééngezinswoning met mooie tuin te Nieuwerke…

Zeer leuke starterswoning met goede ligging vlakbij de centra van Nieuwerkerken en Aalst, maar ook de oprit van de E40. Deze nette woning werd de voorbije jaren steeds goed onderhouden en is instapklaar.

De woning kreeg reeds dubbele beglazing & deuren in PVC, heeft isolatie onder het hoofddak, en heeft een conforme elektrische keuring. Zowel keuken als badkamers zijn rond 2008 nog vernieuwd.
Om de energiescore te verbeteren dient het platte dak van de aanbouw geïsoleerd te worden, en kan er gewerkt worden met een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Op heden nog verwarming via stookolie.

Op het gelijkvloers treffen we een inkomhal met trap. Aansluitend de grote leefruimte. Verder een ruime open -en compleet ingerichte- keuken met aan het eiland een extra eetplaats. Aansluitend nog een eerste badkamer (met douche), berging en doorgang (2e hal) naar de straat; ideaal voor de fietsen. Hier ook een apart toilet en de keldertoegang.
Op de eerste verdieping 2 ruime slaapkamers en 2e badkamer (met bad). Deze kan makkelijk een 3e slaapkamer worden. De zolder heeft een vaste trap en kan ook ingedeeld worden naar keuze.
De tuin is diep, omheind en voorzien van gazon, tuinhuis en voldoende terrasruimte

Interesse is deze instapklare woning, contacteer ons via [email protected] of 053 89 99 66

Neem contact op