Huis te koop

642000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11278442
Immoweb code : 11278442

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
4642 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/01/2025

Omschrijving

Ruime en energiezuinige gezinswoning op 4.642 m2

Gelegen langs een drukke invalsweg. En eens de deur gesloten is, daalt de rust neer door de goede akoestische isolatie én het uitzicht op de achterliggende tuin met zwembad, bos, weide en boomgaard. Krijg je niet genoeg van de natuur dan kan je wandelen in het nabijgelegen Drongengoedbos. Knesselare is een deelgemeente van Aalter, scholengroepen, vlotte bus- en treinverbinding, grootwarenhuizen, kinderopvang, ... je kan voor alles terecht in eigen stad.

Indeling: Inkomhal met vestiairekast, brede woonkamer met gezellige zit-tv-hoek, speelruimte/leeshoek en eetplaats met een open & mooie geïnstalleerde keuken ingericht met een oa een AGA Falconfornuis en een praktische berging. Het gastentoilet bevindt zich naast de gelijkvloerse badkamer (inloopdouche) en vlakbij de bureaukamer. Deze kamer, met veel inbouwkasten, geniet tevens van een mooi uitzicht op de tuin en het zwembad. Aansluitend vinden we de garage met bijkeuken, wasplaats en technische ruimte. De garage is inpandig en meet 8,55 m diep. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. Er is nog tweede badkamer mogelijk, deze wordt nu als 5de slaapkamer gebruikt. Met een schuiftrap bereiken we de grote geïsoleerde bergzolder.

Via de woonkamer, of de achterdeur bereiken we het terras en de tuin (overkapping gaat weg), fietsen worden veilig naast het huis geparkeerd en er is parking voor een 3 tal wagens op eigen terrein.

De tuin is een paradijs voor liefhebbers van rust, ruimte, er is voor elk wat wils, kampen bouwen

Neem contact op