Huis te koop

750000€

2 slaapkamers 433 vierkante meters

Immoweb code : 11129790
Immoweb code : 11129790

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
433 vierkante meters bewoonbare ruimte
5910 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met loods en aanhorigheden

De woning bevindt zich in Rillaar, een deelgemeente en ten oosten van Aarschot. Enerzijds is de woning omgeven door velden, bossen en natuur, gelegen pal in het platteland. Anderzijds is de oever rivier De Demer op amper enkele 100'en meters verwijderd. Het spreekt voor zich dat de wandelmogelijkheden in de omgeving talrijk zijn. Hierdoor kent de woning ook een enorm rustige ligging. De buren wonen iets verderop waardoor er kan genoten worden van wat sociaal contact met toch de nodige privacy.

De woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 60 are. De woning, gerenoveerd in 2000, heeft een leefruimte met houtkachel, gesloten keuken met toestellen, een bergruimte, een badkamer, 2 slaapkamers, een ruime dressing (die eventueel dienst kan doen als 3de slaapkamer) en 2 WC's.
Verder beschikt de woning over rolluiken en 52 zonnepanelen met groenestroomcertificaten. De woning is bovendien volledig Zuid-georiënteerd waardoor de zonnepanelen optimaal benut worden.

Een ruime loods (ca. 12m x 16m) met drijfkracht maakt ook deel van de eigendom. Deze is geïsoleerd en beschikt over een automatische toegangspoort.

Verder bestaat er ook de mogelijkheid tot het uitbouwen van een studio/appartement.

Kortom, deze woning is de perfecte plek om te wonen voor iedereen die op zoek is naar een ruime woning met een grote tuin en alle moderne gemakken. Mis deze kans niet!

Neem contact op