Huis te koop

349000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11356188
Immoweb code : 11356188

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
325 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke, recente nieuwbouwwoning met 4 slpks + 2x garage

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een rustige ligging te Aartrijke, op wandelafstand van het centrum en kleinhandelszaken én nabij diverse invalswegen, resideert deze recente nieuwbouwwoning. Het betreft een eigendom opgetrokken in 2015, ingeplant op een mooi en zonnig perceel van 247m². Deze exclusieve woning beschikt over hoge plafonds (3m25 in de leefruimte), veel lichtinval én werd uiterst smaakvol afgewerkt met hoogwaardige materialen.

We treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een zithoek en een eethoek. Aansluitend bevindt zich de open keuken, volledig uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap, microgolfoven, oven, vaatwas, spoelbak, koelkast + ingemaakte kasten. De woonkamer verleent tevens directe toegang tot de tuin via een schuifraam. Aansluitend aan de keuken, treffen we een praktische berging aan. Onder de trap is er trap, is er nog een tweede bergruimte voorzien.

Via de trap bereiken we het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden er zich twee ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer (dubbel lavabomeubel, ligbad, douche + tweede toilet) en een aparte berging/wasplaats.

Via de vaste trap op het eerste verdiep gaan we vervolgens naar de tweede verdieping, met opnieuw twee ruime slaapkamers alsook toegang tot de prakti...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op