Huis te koop

439000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11281020
Immoweb code : 11281020

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
287 vierkante meters grond

Omschrijving

Perfect onderhouden HOB van 1998 met nieuw dak op toplocatie

In de populaire Koekoekswijk in Aartselaar vinden we deze half-open bebouwing uit 1998 terug. De woning werd doorheen de jaren perfect onderhouden en recent nog voorzien van een nieuw dak met extra isolatie en een nieuwe keuken. De ligging op een hoek maakt dat, naast een ruimere tuin, er ook zeer veel licht binnenkomt in de woning langs de 3 gevels. De nabijheid van winkels en vlotte verbinding naar A12 maken dit de perfecte locatie om te wonen.

Indeling:
We betreden de woning in een ruime lichtrijke inkomhal met gastentoilet. Achteraan is er een ruime wasruimte met toegang naar de tuin. De tuin is volledig aangeplant en voorzien van een mooi tuinhuis op houten vloer. Er is een diepe garage met automatische poort met schuifraam n tuin. Optioneel kan er achterin de garage een extra slaapkamer worden gemaakt met mooi raam naar de tuin. Voor de garage is er een ruime oprit.
Op de eerste verdieping vinden we een zeer ruimte leefruimte met open keuken en terras. Dankzij de vele ramen is dit een zeer lichtrijke ruimte. De keuken is voorzien van alle toestellen (koelkast, oven, microgolf, vaatwas, 1,5 spoelbak en dampkap). Op de tweede verdieping vinden we aan de achterzijde een ruime badkamer met toilet, dubbele lavabo en douche in bad. Vervolgens vinden we een eerste aangename slaapkamer. Aan de voorzijde is er nu 1 zeer ruime slaapkamer maar deze kan eenvoudig opgedeeld worden in 2 slaapkamers.

In de aangelegde tuin vinden we een tuinhuis en veel zonnige hoek

Neem contact op