Huis te koop

424000€

4 slaapkamers 990 vierkante meters

Immoweb code : 11297882
Immoweb code : 11297882

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
990 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

"Ruime woning met twee magazijnen in Aartselaar"

Mondo vastgoed biedt een unieke woning met twee magazijnen te koop aan op een toplocatie in Aartselaar, Bist 22. Deze woning heeft veel te bieden en is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en mogelijkheden en een ruime oprit voor vier wagen + garage.

Bij het betreden van de woning kom je binnen in een mooie inkomhal. Vervolgens kom je terecht in de leefruimte, die verbonden is met een praktische keuken. Via de keuken heb je toegang tot een berging, waar ook het eerste toilet gelegen is. Daarnaast beschikt deze woning over een ruime veranda, waar je heerlijk kunt ontspannen met aansluitend een tweede berging.

Achter de woning bevindt zich een groot magazijn, wat deze woning extra interessant maakt voor ondernemers of hobbyisten die behoefte hebben aan extra ruimte.
Op de eerste verdieping vind je een overloopkamer die aansluit op de badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en tot slot kan ook de zolder perfect gebruikt worden als extra slaapruimte of hobbykamer.

Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer +32 478 96 68 17 of mail naar [email protected].

Neem contact op